Dragi naši, za sam početak godine spremili smo za Vas jedinstvenu AKCIJSKU ponudu. Saznaj više
Image

Growatt Smart Energy Manager

Kategorija: Invertori

Proizvođač: Growatt
Cena: 336 eur


Growatt Smart Energy Manager dizajniran je za komercijalni nadzor vlastite potrošnje solarnih sistema i ograničenje izvoza. Smart Energy Manager može vršiti nadzor solarnog sistema i prikazati PV proizvodnju, potrošnju opterećenja, uvoz ili izvoz u mrežu, prikazati stopu samo-potrošnje sistema na nadzornoj platformi.

 


Proizvodi Invertori

Invertori

Image

Invertori

SPF 4000-12000T HVM Series

1,460 eur

Image

Invertori

Growatt OSS system

820 eur

Image

Invertori

Growatt SPA1000-3000TL BL

695 eur

Image

Invertori

Growatt Hybrid Inverter SPH3000-6000

1,420 eur

Image

Invertori

Growatt Smart Energy Manager

336 eur

Image

Invertori

Growatt 8000-10500 MTLP-S

Pozvati za cenu

Image

Invertori

Growatt MAC 30-70KTL3-X LV/MV

2,940 eur

Image

Invertori

Growatt 750-3000-S

891 eur

Image

Invertori

Growatt SPF 4000-6000T DVM

1,620 eur

Image

Invertori

Growatt SPF 3000TL LVM

896 eur

Solarna energija


 • Solarni paneli

  Solarni paneli se koriste za proizvodnju električne energije. Postoji nekoliko tipova solarnih panela ali su najčešći monokristalni solarni paneli i polikristalni solarni paneli.

 • Solarni kolektori

  Solarni kolektori sunčevu energiju pretvaraju u toplotnu, a ne električnu energiju, i koriste se za zagrevanje vode.

 • Obnovljivi izvori energije

  Obnovljivi izvori energije, koristi se još i naziv trajni energetski izvori, su energetski izvori čije se rezerve konstantno ili ciklično obnavljaju. Sam naziv govori da potrošnja ovih energetskih resursa ne premašuje brzinu kojom se oni obnavljaju. Postoje i neobnovljivi izvori energije, to su energenti čije su rezerve procenjene na desetine ili pak stotine godina dok je njihovo stvaranje trajalo desetinama miliona godina. Obnovljivljiva energija potiče iz tri glavna izvora: sunčeva energija, nuklearna fisija, gravitaciona energija (kretanje planeta).

 • Solarni sistemi i iskorišćenje solarne energije

  Solarni sistemi za proizvodnju električne energije dele u dve grupe: Samostalni fotonaponski sistemi (Stand-alone) – sistem koji funkcioniše samostalno. Mrežno povezani fotonaponski sistemi (Grid-tied)– sistem za čije funkcionisanje je potrebna distributivna mreža. Samostalni fotonaponski sistem (Stand-alone), je nezavistan solarni sistem koji se koristi na lokacijama gde nema elektrodistributivne mreže. Samostalni fotonaponski sistemi su idealni za sve koji imaju vikendice, kuće, ili objekte na udaljenim lokacijama ili pak žele da budu energetski nezavisni. Ovi sistemi se sastoje od solarnih panela, solarnih baterija koje skladište energiju za kasniju upotrebu, kontrolera napona koji kontroliše punjenje solarnih baterija, i invertora koji pretvara jednosmernu u naizmeničnu struju za normalno funkcionisanje kućnih aparata. Mrežno povezani fotonaponski sistemi se kod nas nazivaju još i solarne elektrane. Za funkcisanje ovog sistema potrebna je elektrodistributivna mreža, kojoj se direktno isporučuje proizvedena električna energija.

Akcije i Popusti

Image Image Image Image Image Image