Dragi naši, za sam početak godine spremili smo za Vas jedinstvenu AKCIJSKU ponudu. Saznaj više
Image

Growatt Smart Meter

Kategorija: Invertori

Proizvođač: Growatt

TEHNICKA SPECIFIKACIJA
Cena: 420 eur


Visoko precizno merenje. Brza instalacija „plug-and-play“ Podržavanje funkcije „Zero-Export“ sa pretvaračima Growatt monofazni i trofazni merači.
Growatt smart meter,koristi se u kombinaciji sa mrežnim invertorima kako bi sprečio odlazak viška energije u elektrodistributivni sistem.Proizvedena PV energija ide direktno ka potrošačima davajaći stbailan napon od 220VAC/380VAC.


Proizvodi Invertori

Invertori

Image

Invertori

Growatt SPF 5000 ES

996 eur

Image

Invertori

Growatt 3000-6000TL3-S

Pozvati za cenu

Image

Invertori

Growatt 8000-10500 MTLP-S

Pozvati za cenu

Image

Invertori

Growatt Weather Station

1,300 eur

Image

Invertori

Growatt SPA4000-10000TL3 BH

770 eur

Image

Invertori

Growatt ATS-S/T

138 eur

Image

Invertori

Growatt SPH4000-10000TL3 BH

1,520 eur

Image

Invertori

Growatt ShineServer

550 eur

Image

Invertori

SPF 3000-5000TL HVM Series

768 eur

Image

Invertori

Growatt ShineMaster

521 eur

Solarna energija


 • Solarni paneli

  Solarni paneli se koriste za proizvodnju električne energije. Postoji nekoliko tipova solarnih panela ali su najčešći monokristalni solarni paneli i polikristalni solarni paneli.

 • Solarni kolektori

  Solarni kolektori sunčevu energiju pretvaraju u toplotnu, a ne električnu energiju, i koriste se za zagrevanje vode.

 • Obnovljivi izvori energije

  Obnovljivi izvori energije, koristi se još i naziv trajni energetski izvori, su energetski izvori čije se rezerve konstantno ili ciklično obnavljaju. Sam naziv govori da potrošnja ovih energetskih resursa ne premašuje brzinu kojom se oni obnavljaju. Postoje i neobnovljivi izvori energije, to su energenti čije su rezerve procenjene na desetine ili pak stotine godina dok je njihovo stvaranje trajalo desetinama miliona godina. Obnovljivljiva energija potiče iz tri glavna izvora: sunčeva energija, nuklearna fisija, gravitaciona energija (kretanje planeta).

 • Solarni sistemi i iskorišćenje solarne energije

  Solarni sistemi za proizvodnju električne energije dele u dve grupe: Samostalni fotonaponski sistemi (Stand-alone) – sistem koji funkcioniše samostalno. Mrežno povezani fotonaponski sistemi (Grid-tied)– sistem za čije funkcionisanje je potrebna distributivna mreža. Samostalni fotonaponski sistem (Stand-alone), je nezavistan solarni sistem koji se koristi na lokacijama gde nema elektrodistributivne mreže. Samostalni fotonaponski sistemi su idealni za sve koji imaju vikendice, kuće, ili objekte na udaljenim lokacijama ili pak žele da budu energetski nezavisni. Ovi sistemi se sastoje od solarnih panela, solarnih baterija koje skladište energiju za kasniju upotrebu, kontrolera napona koji kontroliše punjenje solarnih baterija, i invertora koji pretvara jednosmernu u naizmeničnu struju za normalno funkcionisanje kućnih aparata. Mrežno povezani fotonaponski sistemi se kod nas nazivaju još i solarne elektrane. Za funkcisanje ovog sistema potrebna je elektrodistributivna mreža, kojoj se direktno isporučuje proizvedena električna energija.

Akcije i Popusti

Image Image Image Image Image Image