Dragi naši, za sam početak godine spremili smo za Vas jedinstvenu AKCIJSKU ponudu. Saznaj više
Image

Growatt GBLI6531 Lithium Battery

Kategorija: Solarne Litijum jonske baterije

Proizvođač: Growatt
Cena: 747 eur


Growatt Litijum jonska baterija 6,5kW

Kompaktne veličine i jednostavna instalacija ·
Visoka gustoća energije i efikasnost ·
Izvrsna sigurnost LiFePO4 baterije ·
DoD do 94,5%

baterija je 6,5kWh LiFePO4 paket. Ima baterijski modul od 48 V kao glavnu jedinicu za napajanje koja se sastoji od 32,64Ah ćelije u dva paralelna i šesnaest serijskih priključaka (2P16S). Koordinate baterije sa PV, PCS,

 


Proizvodi Solarne Litijum jonske baterije

Solarne Litijum jonske baterije

Image

Solarne Litijum jonske baterije

Growatt Battery Cabinet

1,620 eur

Image

Solarne Litijum jonske baterije

Growatt Battery Case 2.4kW

1,494 eur

Image

Solarne Litijum jonske baterije

Growatt GBLI6531 Lithium Battery

747 eur

Solarna energija


 • Solarni paneli

  Solarni paneli se koriste za proizvodnju električne energije. Postoji nekoliko tipova solarnih panela ali su najčešći monokristalni solarni paneli i polikristalni solarni paneli.

 • Solarni kolektori

  Solarni kolektori sunčevu energiju pretvaraju u toplotnu, a ne električnu energiju, i koriste se za zagrevanje vode.

 • Obnovljivi izvori energije

  Obnovljivi izvori energije, koristi se još i naziv trajni energetski izvori, su energetski izvori čije se rezerve konstantno ili ciklično obnavljaju. Sam naziv govori da potrošnja ovih energetskih resursa ne premašuje brzinu kojom se oni obnavljaju. Postoje i neobnovljivi izvori energije, to su energenti čije su rezerve procenjene na desetine ili pak stotine godina dok je njihovo stvaranje trajalo desetinama miliona godina. Obnovljivljiva energija potiče iz tri glavna izvora: sunčeva energija, nuklearna fisija, gravitaciona energija (kretanje planeta).

 • Solarni sistemi i iskorišćenje solarne energije

  Solarni sistemi za proizvodnju električne energije dele u dve grupe: Samostalni fotonaponski sistemi (Stand-alone) – sistem koji funkcioniše samostalno. Mrežno povezani fotonaponski sistemi (Grid-tied)– sistem za čije funkcionisanje je potrebna distributivna mreža. Samostalni fotonaponski sistem (Stand-alone), je nezavistan solarni sistem koji se koristi na lokacijama gde nema elektrodistributivne mreže. Samostalni fotonaponski sistemi su idealni za sve koji imaju vikendice, kuće, ili objekte na udaljenim lokacijama ili pak žele da budu energetski nezavisni. Ovi sistemi se sastoje od solarnih panela, solarnih baterija koje skladište energiju za kasniju upotrebu, kontrolera napona koji kontroliše punjenje solarnih baterija, i invertora koji pretvara jednosmernu u naizmeničnu struju za normalno funkcionisanje kućnih aparata. Mrežno povezani fotonaponski sistemi se kod nas nazivaju još i solarne elektrane. Za funkcisanje ovog sistema potrebna je elektrodistributivna mreža, kojoj se direktno isporučuje proizvedena električna energija.


Image Image Image Image Image Image